حلوا دسر سنتی ایرانی؛ همه ما حلوا رو تو مراسم شادی و جشنهای مذهبی دیدیم، هم مراسم ختم وعزاداری، تو نذریهای ماه رمضان و محرم که خیلی استفاده میشه، در کل حلوا از دوران قدیم تو سفرهی ما ایرانیها بوده.
درست کردن حلوا صبر و حوصله میخواد، چون آرد باید خوب هم زده شه، تا حلوا خوب و خوشرنگ بشه.
حلوای زعفرانی ویتامین B و C داره و دسری پر انرژی، مقوی و بخاطر داشتن زعفرون شادی آوره. چون زعفران باعث توازن اندازه سرتونین و دوپامین تو بدن میشه و مادهای به اسم کروسین داره، کروسین یه مکمل داروییه که خاصیت ضد افسردگی و شادی آوری داره.
حلوا از گندم تهیه میشه، گندم هم از زمانهای قدیم با مراسم سوگواری و غلبه روح بر پلشتی مرگ، ارتباط داشته. تو زمانهای قدیم و ادیان مختلف، نان گندم جزء چیزهایی بوده که به مردگان تقدیم میکردن. روغن هم مادهای حیوانیه. ترکیب روغن و آرد (دو جهان حیوانی و گیاهی) نشون دهندهی وحدت واتحاد کیهانیه.
حلوا نوعی خوراکی همه پسند و خوش طعمیه که انواع متفاوتی داره.
خواصی که کاسنی را این قدر مشهور کرده چیست؟
همه چیز درباره اوتیسم، از علائم، تغذیه تا روشهای درمانی
تاثیر باور نکردنی زالو در کاهش وزن بدن